Снимка pp-itn.bgКлючът към управлението е в останалите 5 парламентарни групи. Има

...
Снимка pp-itn.bgКлючът към управлението е в останалите 5 парламентарни групи. Има
Коментари Харесай

ИТН: Ключът към управлението е в останалите 5 ПГ

Снимка pp-itn.bg

„ Ключът към ръководството е в останалите 5 парламентарни групи. " ИТН " няма да взе участие в договаряния за държавно управление с третия изследователски мандат и ще бъде съпротива ". Това разяснява депутатът от Има Такъв Народ Андрей Михайлов, който е и ръководител на Комисията по конституционни и правни въпроси в Народното събрание.

Във връзка с проблема с канадското поданство на министър Кирил Петков, Михайлов съобщи, че над всичко е Конституцията и не е задоволително единствено една подписана декларация, с цел да бъде приключена процедурата за отвод от непознато поданство, написа s

Той разяснява и явяването на основния прокурор Иван Гешев на съвещанието Комисията.

" Не смейте да ме викате повече в Комисията по конституционни и правни въпроси! Основанието, на което ме извикахте, съобщи господин основният прокурор, ще бъде атакувано в Конституционния съд, по този начин щото вие да не можете да ме викате повече на подобен вид чувания в Народното събрание! ". Това сподели Михайлов пред БНР. Той акцентира, че това, което се видя в Комисията, е един вежлив, само че завоалиран звук.

Той откри в думите на Гешев поръчка за безспорната самодостатъчност на прокуратурата.

Председателят на Комисията по конституционни и правни въпроси разяснява тематиката с полицейското принуждение над протестиращи.

" За да извършиш подобен акт на принуждение и брутална свирепост, би трябвало да се чувстваш безнаказан и това да идва от горната страна. По това време - през предишното лято - те се усещаха безнаказани, тъй като усещаха гърба на министър-председателя и на министъра на вътрешните работи по това време ", съобщи Михайлов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР